NEKAJ KAPLJIC GURMANSKEGA VINAIGRE S SADJEM ZAČARA VAŠO OBIČAJNO SOLATO V BOGATO, OKUSA POLNO, HARMONIČNO JED, VAS V VRHUNSKEGA ŠEFA, KI RAZVAJA PRIJATELJE, KULINARIČNE SLADOKUSCE IN OTROKE.

  • ODLIČNI IN ŠIROKO UPORABNI V VSAKI KUHINJI ZA SOLATE, MESNE JEDI, RIBE IN SLADICE
  • ŽE PAR KAPLJIC SPROŽI NAVDIH, KUHARSKO DOMIŠLJIJO
  • ROČNO PRIPRAVLJENO Z LJUBEZNIJO DO NARAVE
  • 100% NARAVNI

Viny&Greta vinaigre  izdelke se uporablja pri pripravi solat in sestavljenih solatnih krožnikov, rdečega in belega mesa, ribe,rakov, kot osnova za marinade in omake ali kot pika na i sladicam. Naraven okus sladkobe svežega sadja in kislosti izbranega domačega kisa, da edinstveno harmoničen okus z uravnoteženo sadno noto. Kot zanimivost, za popolno začinjeno solato potrebujete samo nekaj kapljic gurmanskega vinaigra, brez uporabe dodatnega kisa, olja in soli. Široka uporabnost vinaigra s sadjem je drobna skrivnost, ki izvira iz bogate francoske kulinarike in močno spreminja tradicionalne okuse in ustaljene kuharske navade. Poskusite vašo solato začiniti z okusom Manga, otroci bodo navdušeni. Pritisnite piko na i s kapljico Maline na panna cotto. Presenetite nežno solato s pečenim sirom in orehi z okusom Hruške in vanilije. Nadgradite vašo marinado, ali pa dodajte karakter pečenemu roastbeefu s kapljico Paradižnika s čilijem. Viny&Greta družina ponuja štiri gurmanske vinaigre izdelke, vsakega s svojim karakterjem. Mango in Malina, ki te navduši s svojo svežino. Hruška in vanilija, ki preseneti s svojim nežnim okusom in Paradižnik s pravo mero čilija za poln okus. V skrbni pripravi gurmanskih Vinaigre izdelkov se skriva strast do kulinaričnega ustvarjanja in ljubezen do plodov narave. Skrbno izbrano sadje in odličen domač kis je podpis 100% naravnih izdelkov Viny&Greta.

100% naraven, ročno izdelan VINAIGRE iz manga ter izbranega domačega jabolčnega kisa.

VINAIGRE MANGO

Okus Manga, ki s svojo svežino povzdigne vašo jed, se odlično poda na vse vrste listnatih in mešanih solat, solatam s siri… Pri kuharskem ustvarjanju se izvrstno kombinira pri jedeh z belim mesom (piščanec, puran), dopolnjuje okus morskim jedem z belo ribo ali jedem, kjer kraljujejo raki. Samo kapljica Manga je dovolj, da vaš vanilijevsladoled, postane prava gurmanska sladica.

POSKUSITE SOLATO S PEČENIM KOZJIM SIROM, FIGAMI IN OREHI, ZAČINJENO Z VINY&GRETA MANGO ALI PA ODLIČNE RIŽEVE REZANCE Z ZELENJAVO IN PEČENIM PIŠČANCEM. ENOSTAVNO, ODLIČNO.

100% naraven, ročno izdelan VINAIGRE iz malin in izbranega domačega jabolčnega kisa.

VINAIGRE MALINA

Okus sveže Maline, ki da piko na i. Gurmanska izbira za kulinarične ustvarjalce in raziskovalce. Poleg uporabe na vseh vrstah listnatih solat, je malina odlična pri pripravi sladic ali pa kot kapljica, ki da kontrast sladkobi vaniljevega sladoleda. Odlična francoska kuhinja ga uporablja pri pripravi mesnih jedi (rdeče meso, roastbeef…) in bogatih omak za račja prsa in divjačino.

ZA SPREMEMBO PRIPRAVITE PEČENA RAČJA PRSA Z DROBOVIMI CMOKI POLNJENIMI S SUHIMI SMOKVAMI IN KREPKO OMAKO Z MALINO IN ZA KONEC PRESENETITE Z ODLIČNO PANNA COTTO S KAPLJICO VINY&GRETA MALINE. ENOSTAVNO, CHEF! OKUS, KI VAS ZAPELJE.

100% naraven, ročno izdelan VINAIGRE iz najboljših hrušk, izbranega domačega jabolčnega kisa z dodatkom prave vanilije.

VINAIGRE HRUŠKA VANILIJA

Domač okus hruške, obogaten s pravo vanilijo, se poda vsem vrstam listnatih solat. Odlično se kombinira na solatah s siri in oreščki, kjer je hruška vanilija naravna izbira. Vinaigre Hruška Vanilija se kreativno uporablja pri pripravi sladic in krem. Gurmanske kombinacije jedi z belim mesom pa enostavno zbudijo domislijo.

PRIPRAVITE RADIČ S CAMEMBERT SIROM, OREHI, ZAČINJEN Z VINY&GRETA HRUŠKA VANILIJA ALI AMERIŠKE PALAČINKE S
MASCARPONE KREMO Z HRUŠKO IN VANILIJO IN JAVORJEVIM SIRUPOM. ENOSTAVNO, ZA FOOD LOVERJE!

100% naraven, ročno izdelan VINAIGRE iz paradižnika, izbranega domačega vinskega kisa in domačega habanero čilija.

VINAIGRE PARADIŽNIK ČILI

Okus zrelega paradižnika z nežno mero čilija za poln karakter, je prava izbira na vse vrste zelenjavnih solat, testeninskihsolat, bogatih solat z žitaricami (bulgur, pira, kvinoja, kuskus, čičerka…). Odlično se poda k pečenemu rdečemu in belemu mesu, lososu, tuni ali kot osnova za marinade in omake.

PRIPRAVITE BULGUR Z MEDITERANSKO ZELENJAVO METO IN GRANATNIM JABOLKOM ALI ODLIČNO SOLATO S TUNINO IN AVOKADOM. OKUS, KI VAS ZAPELJE.

100% naraven, ročno izdelan VINAIGRE iz pasijonke in izbranega domačega jabolčnega kisa.

VINAIGRE PASIJONKA

Okus eksotične pasijonke je prava izbira za ljubitelje tropskih okusov. Pasijonka s svojo specifično kislo noto in svežino povzdigne vse vrste listnatih solat, belo meso in ribe. Izvrstno sodeluje s sladicami, ki jim doda svežino in lahkotnost!

PRIPRAVITE MEŠANO LISTNATO SOLATO S KOŠČKI SOČNEGA PIŠČANCA. LAHKO KOSILO, KI POTEŠI LAKOTO!